Webinar

Medialt tibialt stressyndom 

(beinhinnebetennelse)

For deg som ikke fikk med deg webinaret den 15. eller 22. oktober så er det nå mulig å få tilgang til opptak av dette webinaret.

 

Bruk påmeldingslenken under for å få tilgang til opptaket i én uke.

Påmelding:

Ikke lenger tilgjengelig.

Del denne siden:

  • Facebook
  • Twitter

Har du deltatt på dette webinaret? Gi din tilbakemelding her.

OM WEBINARET

 

Velkommen til webinar om tilstanden medialt tibialt stressyndrom (MTSS), en tilstand som vi tidligere kalte for beinhinnebetennelse. Tilstanden kjennetegnes av smerter på innsiden av skinnebeinet, og er svært utbredt blant aktive personer. I dette webinaret presenteres den nyeste forskningen på temaet, og vi går i dybden på hva vi vet om tilstanden (patofysiologi), diagnostikk og behandling.

Målet med webinaret er å gi deg en god forståelse for tilstanden og aktuelle behandlingsstrategier.

FOREDRAGSHOLDER

 

Webinaret holdes av Ken Fredin, som til daglig jobber som fysioterapeut ved Klinikk for Alle Røa i Oslo. I tillegg til å være utdannet fysioterapeut har han en bachelorgrad i bevegelsesvitenskap, og har selv publisert forskning internasjonalt.

Han har brukt store deler av 2020 på å utvikle nettstedet MTSS.no, som er en norsk fagside for skinnebeinsproblematikk, og har publisert fagartikler om medialt tibialt stressyndrom og tretthetsbrudd i skinnebeinet i fagbladene Fysioterapi i privat praksis og Fysioterapeuten. Han har også holdt foredrag om MTSS for flere tverrfaglige klinikker i Oslo.

Innholdet på denne siden er kun til undervisning, og skal ikke erstatte medisinske råd som har blitt gitt av helsepersonell. MTSS.no tilbyr ikke medisinske råd.
FØLG OSS:
Vil du støtte denne siden ved å gi en donasjon?

Tips om feil på nettsiden