OM WEBINARET

 

Velkommen til webinar om tilstanden medialt tibialt stressyndrom (MTSS), en tilstand som vi tidligere kalte for beinhinnebetennelse. Tilstanden kjennetegnes av smerter på innsiden av skinnebeinet, og er svært utbredt blant aktive personer. I dette webinaret presenteres den nyeste forskningen på temaet, og vi går i dybden på hva vi vet om tilstanden (patofysiologi), diagnostikk og behandling.

Målet med webinaret er å gi deg en god forståelse for tilstanden og aktuelle behandlingsstrategier.

FOREDRAGSHOLDER

 

Webinaret holdes av Ken Fredin, som til daglig jobber som fysioterapeut ved Hans og Olaf Fysioterapi i Oslo. Han er utdannet fysioterapeut fra NTNU, har en bachelorgrad i bevegelsesvitenskap fra NTNU, og gjennomfører nå klinisk masterstudium i for fysioterapeuter i manuellterapi.

Han har brukt store deler av 2020 på å utvikle nettstedet MTSS.no, som er en norsk fagside for skinnebeinsproblematikk, og den engelske tvillingsiden MTSS.co. Han har publisert fagartikler om medialt tibialt stressyndrom og tretthetsbrudd i fagbladene Fysioterapi i privat praksis og Fysioterapeuten, og har tidligere holdt flere webinarer og foredrag om MTSS.

TIDLIGERE TILBAKEMELDINGER

"Veldig fint og informativt webinar, med bakgrunn i forskning og tanker omkring det. Foredragsholderen var kompetent, tydelig og behagelig å høre på. Blir gjerne med på flere webinarer i fremtiden." - Martine Høiby

 

"Mitt aller første seminar; og det et veldig oversiktlig, kunnskaps- og vitenskapsbasert opplegg!" - Ingrid Rotberget

"Ken holdt et fantastisk foredrag for oss på et av våre fagmøter. Han kom med helt oppdatert informasjon, og han presenterte det på en enkel og forståelig måte". - Anders Bjerche

Webinar

Medialt tibialt stressyndrom (beinhinnebetennelse)

Webinaret gjennomføres via Zoom. Deltakere vil få tilsendt en lenke til webinaret via e-posten de registrerte seg med på webinardagen. Lenken er personlig, og skal ikke deles. Sett av noe tid i forkant av webinaret for å sørge for at du får tilgang.

 

Opptak av webinaret vil gjøres tilgjengelig i 1 uke etter webinaret.

Pris: 395,-

Påmelding:

www.deltager.no/event/mtss-beinhinnebetennelse

Har du deltatt på dette webinaret?