top of page
NO ▲
NO ▼

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen beskriver hvorfor og hvordan MTSS.no samler inn og bruker personopplysninger som vi mottar fra brukere av våre nettsider og tjenester, slik at du kan ivareta dine rettigheter etter personvernlovgivningen.

Personopplysninger er opplysninger som kan kobles til deg som person. Det kan være navn og kontaktopplysninger. MTSS.no er behandlingsansvarlig for alle personopplysninger som vi behandler, og er opptatt av å håndtere dine personopplysninger på en trygg og sikker måte, i tråd med gjeldende regelverk.

  

MTSS.no samler inn opplysninger om deg når du

·       sender oss en henvendelse

·       abonnerer på nyhetsbrevet vårt

·       bestiller kurs eller foredrag

 

Dette gjelder informasjon som navn, e-postadresse, telefonnummer, samt øvrige opplysninger du oppgir i forbindelse med henvendelser til oss. Å dele personopplysninger er frivillig, men hvis vi ikke mottar nødvendige opplysninger kan det hende vi ikke er i stand til å besvare dine henvendelser eller tilby deg våre tjenester. 

 

Personopplysningene brukes blant annet til å kunne følge opp henvendelser fra deg og sende nyhetsbrev til de som har meldt seg på dette. Du kan til enhver tid avslutte nyhetsbrevabonnementet ved å kontakte oss (kontaktskjema) eller melde deg av via lenken i nyhetsbrevet som du mottar av oss.

Informasjonskapsler («cookies»)

Vi benytter informasjonskapsler («cookies») for å forbedre våre tjenester. En informasjonskapsel er en liten midlertidig tekstfil som lagres i din nettlesers internminne. Dette er en teknologi som de fleste nettsider benytter seg av, og de fleste nettlesere (Internet Explorer, Safari, Firefox, Google Chrome, Opera etc.) aksepterer informasjonskapsler automatisk. Filene blir slettet automatisk etter en viss periode eller når nettsiden lukkes.

 

Ved å benytte nettsiden vår samtykker du til at MTSS.no og MTSS.no sine samarbeidspartnere legger informasjonskapsler i din nettleser. Informasjonen vi mottar via bruk av informasjonskapsler er ikke sporbar tilbake til deg, men gjør det mulig for oss å forstå hvordan våre brukere benytter seg av nettsidene våre slik at vi kan forbedre våre tjenester. Vi lagrer informasjon som for eksempel hvilke sider som åpnes, artikler som leses og videoklipp som sees. Vi registrerer også hvilke annonser som vises og klikkes på, og gjør det mulig å målrette annonser på MTSS.no og eksterne nettsider.

 

Du kan selv velge å endre nettleserens innstillinger slik at informasjonskapslene ikke aksepteres. Mange nettsider, inkludert MTSS.no, vil derimot ikke fungere optimalt hvis du skrur av informasjonskapsler.

 

Vi bruker følgende informasjonskapsler:

Nødvendige informasjonskapsler
De nødvendige informasjonskapslene gjør det mulig for deg å navigere på nettstedet.

 

Informasjonskapsler for preferanser
Disse gjør det mulig for oss å huske valgene du har gjort i et nettsted slik at det blir tilpasset neste gang du besøker nettsiden.

 

Informasjonskapsler for statistikk
Disse informasjonskapslene gjør at vi blant annet kan telle antall besøkende på nettstedet og se hvordan besøkere navigerer og bruker nettstedet. MTSS.no benytter informasjonskapsler knyttet til Google Analytics.

bottom of page